Sopimusehdot


Ammattijärjestäjän sopimusehdot!


Ammattijärjestäjän palvelut kotiin ja toimistoon Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Palveluihini kuuluu mm. kurssien ja luentojen pitäminen. Kurssien ja luentojen hinnat sovitaan erikseen, riippuen kurssien ja luentojen keston pituudesta ja osallistujien määrästä.

Kartoituskäynnin jälkeen tehdään sopimus järjestämispalveluista. Mikäli asiakas ei tilaa järjestämispalvelupakettia, kartoituskäynti veloitetaan hinnaston mukaisesti. Pakettihintoihin sisältyy kartoituskäynti eikä siitä silloin veloiteta erikseen.

Kaikki varaukset ovat sitovia. Jos varaus peruutetaan vähintään 2 vrk ennen sovittua alkamisajankohtaa, ei tällöin tule veloitusta. Jos varaus peruutetaan alle 2 vrk palvelun sovitusta alkamisajankohdasta, veloitetaan koko hinta. Peruutus tulee tapahtua puhelimitse, joko viestillä tai sähköpostilla.

Laskutus viimeistään kuukauden kuluessa palvelutapahtumasta, yleensä viikon sisällä. Maksuehto 14 vrk. Viivästyneistä maksuista peritään korkolain mukaista viivästyskorkoa. Hintaan sisältyy henkilöautoon mahtuva määrä kierrätyspisteisiin tai roskiin vietävää tavaraa.

Kilometrikorvaus 0,55 e/km, sisältää alv 24%, jos asut Kokkolan ulkopuolella.

Ammattijärjestäjän palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Lisätietoa www.vero.fi.

Laskutukseen liittyvät kysymykset käsitellään sopimuksessa, joka tehdään ensimmäisellä tutustumiskäynnillä.

Asiakas ei saa kartoituskäynnillä eikä järjestettäessä olla alkoholin tai muun arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alainen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on kerrottava yhteistaloudessa asuville tilaamastaan palvelusta. Ammattijärjestäjä ei ole vastuussa, jos asiakas jälkikäteen katuu järjestettäessä tekemiään päätöksiä.