Karin


Valmistuin syksyllä 2019 ammattijärjestäjäksi (Professional organizer). Ammattijärjestäjän koulutuksen aikana tuli enemmän ja enemmän varmuutta, että tämä on minun juttuni.

Olen pitkään jo miettinyt, että mikä minusta tulisi " isona ". Siitä sitten ajatus lähtikin, että jos perustaisin oman yrityksen.

Koulutukseltani olen ammattijärjestäjä sekä asiakaspalvelu- ja markkinointimerkonomi. Pidän monipuolisesta työstä, jossa on vaihtelua, haasteita sekä vastuuta. Olen viihtynyt työtehtävissä, jossa saa olla tekemisissä ihmisten kanssa ja siksi työurani koostukin erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Asiakaspalvelussa palvelen asiakkaita aina niin, kuinka itse haluaisin saada palvelua.

Uskon, että ammattijärjestäjän koulutuksen ja sisustussuunnittelun opintojen myötä, pystyn tarjoamaan ihmisille hyvän kokonaisen paketin.

Haluan auttaa ihmisiä kaikilla mahdollisilla tavoilla mitä vain yritykseni voi tarjota. Olen hyvä kuuntelemaan sekä sosiaalinen, näitä hyödyntämällä saan asiakkailleni räätälöidyn ja juuri sellaisen paketin, jonka he haluavat ja tarvitsevat.

Omalla yritykselläni on siis tarjota järjestämis-, stailaus- sekä siivouspalveluita, koska nämä kaikki liittyvät toisiinsa. Uskon, että minulla itselläni on tarjota omaa koko elämän mittaista kokemusta ja vertaistukea asiakkailleni.

Ammattijärjestäjä on vaitiolovelvollinen ja työ tehdään aina asiakkaan ehdoilla. Kuulun Suomen Ammattijärjestäjän ry:n ja toimin ammattijärjestäjien eettisten ohjeistuksien mukaan.

https://www.ammattijarjestajat.fi/koulutetut-ammattijarjestajat/ammattijarjestajien-eettinen-ohj/