Konsultaatio

Konsultaatio 

49 €/tunti, hinta sis. alv 24% tai erikseen sovittu pakettihinta. 


Kaipaako kotisi pientä piristystä pienellä budjetilla? Tuntuuko, että huonekalut eivät löydä omaa paikkaansa tai verhot ovat väärän väriset? Vai onko käynyt niin, että tavarat ovat vallanneet kotisi? Haluat muutosta, muttet tiedä miten sen tekisit?

Konsultaatio voisi olla tällöin sopiva ratkaisu sinulle. Joskus pienillä asioilla voi olla iso merkitys. Autan sinua löytämään oikean ratkaisun ja pääset alkuun omassa projektissasi.

Konsultointi onnistuu myös puhelimitse tai sähköpostitse, etänä tai neutraalissa ympäristössä kuvia apuna käyttäen.

Kilometrikorvaus 0,55 euro/km, sisältä alv 24%. Ammattijärjestäjän palvelu

Ammattijärjestäjän palvelu

49 €/tunti, hinta sis. alv 24% tai erikseen sovittu pakettihinta


Tavaroista luopuminen on raskasta. Se vaatii aikaa, motivaatiota, tietoa sekä taitoa. Tässä tulee apuun ammattijärjestäjä.

Ammattijärjestäjä auttaa sekä yksityisiä että yritysasiakkaita järjestämään tavaroita, että informaatiota. Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa sekä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta. Ammattijärjestäjä auttaa erityisesti kodin, toimiston ja varastojen järjestämisessä sekä ajankäytön hallinnassa. Minulta voit tilata myös kursseja ja luentoja erilaisiin tapahtumiin.

Jos onnistut selättämään kaaoksen, saat kodin, jossa kaikki tavarat ovat tarpeellisia ja jossa jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, saa kokea riemun, helpotuksen ja onnellisuuden tunteen.

Ammattijärjestäjä on vaitiolovelvollinen ja työ tehdään aina asiakkaan ehdoilla. Olen Suomen Ammattijärjestäjän ry:n jäsen ja toimin ammattijärjestäjien eettisten ohjeistuksien mukaan. 

Ammattijärjestäjän palvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoinen verotuksessa. Vuonna 2024 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 3500 euroa. Saat 100 euron vuosittaisen omavastuun ylittävästä työn hinnasta 60 % takaisin.  Lue lisää verohallinnon sivuilta www.vero.fi tai kysy minulta lisää.

Kilometrikorvaus 0,55 euro/km, sisältä alv 24%.

Stailauspalvelu

Stailauspalvelu

49 €/tunti, hinta sis. alv 24% tai erikseen sovittu pakettihinta


Kotisi on täynnä ihania huonekaluja ja kauniita esineitä, silti voi tuntua, että jokin on pielessä. Ehkä koti on jämähtänyt menneeseen, entiseen elämääsi, kun on tullut avioero tai lapset ovat muuttaneet pois kotoa.

Stailaus on helppo ja nopea tapa piristää kotia. Asunnon ilme raikastuu, kun muutamme sisustusta ja kalusteiden järjestystä. Uusia kalusteita ei välttämättä tarvita lainkaan, vaan kaikki ylimääräinen karsitaan.

Tämä kannattaa tehdä, jos olet myymässä asuntoasi. Tulevan ostajan on helpompi kuvitella itsensä sinne asumaan, kun henkilökohtaisia esineitä ei ole liikaa ja ylimääräiset tavarat on raivattu pois. Tavoitteena on, että kodistasi tulee selkeä ja kaunis kokonaisuus.

Taikakoti  käyttää stailauksessa ensisijaisesti asiakkaan omia tavaroita, tekstiilejä ja kalusteita. 

Palvelu sopii niin asuntoa myyville, yksityisille ihmisille, kuin myös kiinteistönvalittäjillekin. 

Kilometrikorvaus 0,55 euro/km, sisältä alv 24%. 

Siivouspalvelu

Siivouspalvelu

37 €/tunti, hinta sis. alv 24% tai erikseen sovittu pakettihinta


Onko arki kiireistä ja tarvitset apua siivouksessa? Vai onko tulossa juhlat?

Onneksi on Taikakoti! Voit jättää siivoamisen ammattilaiselle ja tehdä itse jotain muuta, mistä oikeasti pidät.

Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus säännöllisestä ylläpitosiivouksesta.  Voit tilata ylläpito siivouksen kerran viikossa, kahden viikon välein tai neljän viikon välein. Palveluihin kuuluu perus-, muutto-, kuolinpesä-, suursiivoukset sekä ikkunapesut. Voit tilata kertasiivouksen, jos on tulossa vaikka esimerkiksi ylioppilasjuhlat. Siivoussopimus tehdään aina asiakkaan tarpeiden ehdoilla. 

Taikakoti takaa, että saat kodin siistiksi ja puhtaaksi aina sovittuna ajankohtana. 

Siivouspalvelun käyttö on kotitalousvähennyskelpoinen verotuksessa. Vuonna 2024 teetetyissä töissä kotitalousvähennyksen maksimi on 3500 euroa. Saat 100 euron vuosittaisen omavastuun ylittävästä työn hinnasta 60 % takaisin. Saat kotitalousvähennystä, kun työ tehdään omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossasi tai vanhempiesi tai isovanhempiisi kodissa. Asunto voi olla omistusasunto tai vuokra-asunto. Lue lisää Verohallinto sivuilta www.vero.fi tai kysy minulta lisää.

Kilometrikorvaus 0,55 euro/km, sisältä alv 24%.  


Taiotaan sinulle helppo ja toimiva koti!